Акція на паперову білу тарілку

13.02.2017

 

Альфа Пак знижує ціни на тарілку ламіновану, розмір 150 * 220

Кількість акційного товару обмежена!

 

 
Акция на бумажную белую тарелку  
Тарілка ламінована біла 150*220 - 0,73 грн/шт

 

Одноразові паперові тарілки призначені для холодної і гарячої їжі, допоможуть організувати будь-яке свято на природі, зібратися з друзями. Легкі, термостійкі і екологічно безпечні - вони стали невід'ємною частиною багатьох святкувань, в місцях громадського харчування, на пікніках. Не створюючи проблем з утилізацією, паперові тарілки просто незамінні.

Компанія Альфа Пак виробляє білі і кольорові барвисті тарілки з різними видами малюнків. Також Ви можете замовити тарілки з необхідним дизайном, нанесенням логотипів, які будуть служити також рекламою бренду вашої компанії. Представлений широкий асортимент білих тарілок різного діаметру і форм для подачі різноманітних страв за оптовими цінами від виробника.

Альфа Пак пропонує паперову ламіновану білу тарілку прямокутної форми розміром 150 * 220 за супер низькою ціною - 0,73 грн за штуку. Ми гарантуємо високу якість продукції, а також зручні форми і терміни доставки в усі регіони України.

Ви можете також купити інший паперовий посуд за оптовими цінами. Паперові супники і салатники, стакани, картонні підстаканники допоможуть повністю сервірувати стіл, зробивши Ваш відпочинок легким і незабутнім, без турбот про організацію столу, подальшу утилізацію посуду.

Наші менеджери допоможуть оформити замовлення, дадуть  інформацію про терміни і умови поставок, зорієнтують в цінах, формах оплати за номерами телефону, вказаними на сайті.

 

Мобільна версія